My Beloved Followers

Monday, 22 October 2012

谢谢Steven :* pai xie



Nak masuk 4 bulan dia jadi adik kita XD and oo emm gee!
 he give that picture at me :O pai xie^^ love u so damn much adik. Jangan selalu merajuk ya. Ahahaha. cute+leng zaii la~ u steal my heart lor .
 Dia lah yang ajar aku "Ttutututu ttutututururu" ok now aku n
the gang sudah ikut >.<
And i miss you Steven~ don't be naughty aaa. Be a good boy
don't be like your bro pffttttt gay jor.
Bhahaha~ Kalau aku sedih mesti dia pujuk HIHI cute tau adik nie ~
i'm always remember u don't worry Steven ;) thanks sebab request nak jadi adik aku hikhik, Thanks a lot! muackz! I'm appriciate you and i slut you!
Ohh hiiiiii :D Lama tak update blog. Haha , saya busy dgn my lover XD , bagaimana dengan awak ? HAR HAR ~

Bila pulak aku nak ada bf yang betul sayangkan saya ? Lelaki nie tak boleh harap ! Semua reti janji tapi buat macam haram. Apa pun tak boleh dohh. Mau cari lau gong yang baru la~ eh? opss~ awak dah ada Derrick lah :D hahaha~ terima kasih Tuhan kerana hadirkan dia dalam hidup aku.
 
Wahai ex2 especially u FENDY , terima kasih kerana menipu saya kerana kamu telah buat hidup saya semakin bijaksana.
Terima kasih kerana membenci saya kerana kamu telah mengasah ketegaranku.
Terima kasih kerana melukai saya kerana kamu telah membuat hatiku semakin kuat dah tabah.
Terima kasih kerana meyayangi dan mencintai saya kerana itu adalah anugerah yang terindah bagiku.
Terima kasih kerana membazir dengan saya. Saya sangat menghargai. Terima kasih kerana selama nie bersabar dengan saya. Saya sangat gembira. Terima kasih kerana sanggup buat apa sahaja demi saya. Saya sangat mencintai cara cara kamu. Terima kasih kerana tidak pernah memarahi saya selama nie , sayang itu bukan yang terbaik buatku. Terima kasih kerana tidak pernah melawan ego dengan saya , saya rasa sayalah yang paling bahagia. Terima kasih kerana luahkan apa sahaja dengan saya , saya amat merindui masa itu. Terima kasih kerana berahsia dengan saya , sebab awak telah mencabar kesabaranku. Itu yang aku tak suka. Then kau kata aku suka salah sangka. Padahal diri kau tuu yang rahsia dengan aku. Aku tahu aku bukan terbaik , aku tahu aku bukan yang terindah tapi aku tahu aku yang paling sayangkan kau.
Disini saya ingin meminta maaf dengan dirimu , maafkan segala-gala kesalahan saya. Maafkan saya jika saya pernah maki awak. Maafkan saya jika saya pernah melukai hati awak. Maafkan saya jika saya ada buat benda yang awak tidak menyukai.
Terima kasih EX!

Sangat gembira bila bersama kau. Hikhik , I hope lepas nie kau jumpa yang terbaik untuk kau. Sebab aku bukan yang terbaik. Hope lepas nie kau takkan fikir pasal aku lagi. Sebab aku tahu aku tak layak. Hope lepas nie kau benci aku. Sebab aku akan lagi happy jika kau benci saya.
Hii , iloveyouu. Remember that. You miss me ? You must remember , I didn't walk away from you , you just let me go so easily.
Remember when I cry ? Yeahh I miss that time.
Aku tidak pernah hilang.
Aku tidah pernah pergi.
Aku tidak pernah lupa kenangan kita.
Now , hubungan kita sudah akhir.
Jaga diri. Saya amat rindu awak.
Huh? *MUNTAH
Saya cintakan awak.
Erk? WTF~ Double FF for you F*ck Fendy
-Terima kasih-

Thursday, 9 August 2012

Welcome In My Life MR. DERRICK ~

Hello gaiyss sudah lama tak update blog , phewwww berhabuk nya, ahahaha . It's bout Henry, hmm dia dah pergi Singapore and he said tak akan balik Malaysia lagi . Sedikit menyedihkan ;( BUT IT'S OK :( take care Henry :'(


And now i've a new PRINCE , wanna know ? yayaya his name is Derrick . He so funny and always make me laughing >.< Hihi, aku mengaku dulu since we in VIP aku suka dia , hehe . And dia pun mengaku dia suka aku sejak lepak VIP . Dia tak kisah apa orang nak buat dia tetap COOOOOL ;) I LAIKEEEE~ 


Dia suka buat lawak , ada jer benda nak cerita . Aku ingat lagi masa DATING dekat paradigm mall , so sweet time tu, dari dalam kereta, dalam mall , sampai balik dia tak lepaskan tangan aku , naissss ~ ahahaha lols ~ and then nyanyikan untuk aku lagu fantastic baby , yelah G-D kan ? hewhewwww~ sangat caring pasal aku , suka kan panggil aku wife. Ahaha cewwitt xD you're the best prince i have honey :* wo ai ni , ni shi zai wo de xin li de wang zi <3 RAWWR LOVE YOU~

Monday, 25 June 2012

Next bf , Ahahaha .

Hi gaiyyss sup' , hahaha , actually lepas clash dengan fendyy malas dah nak update . fuh fuh habuk dah blog . k ngade hihi . lepas clash dengan fendyy couple dengan adam . perghhh ramai yg suruh aku couple dengan fendyy balik . Ahhhh pergi M , korang tak tahu apa yg aku rasa . main cakap jer . paksa2 aku pahal ? and now couple dengan adam hmmm ok ahh sikit tapi dia asyik busy study . malas lah nak ganggu kan . so kita dah ceraikan dia . haha lolss . aku tak suka ganggu orang yg tengah study nie . kang ada pula orang yg salahkan aku . puihh ! last-2 aku couple dengan ........ HENRY . henry kuat typo tu . hikhik , love you man.... and yang gedik-2 tu tak payah nak kacau aku dengan Henry macam mana aku couple dengan fendyy dulu . nak mengorat my new bf henry ? Couple sebab nak kikis harta ? Nak sakitkan hati dia? Nak tahu saiz sepender dia? Saya rasa awak belum pernah kene kahak dekat muka -..- FVCK ! Henry pernah cakap siapa yg usik or kacau aku salah langkah BANTAI.... heee k k . kuat jugak dia . thanks to my all friends especially Calvin and Jason cz support me . and to Alep thanks yeah jangan nak mengada pinjam jari aku goreng , tau ahh jari aku cam sosej k love youlss gaiysss and I LOVE YOU HENRY VIX <3 gtg run to TWITTER .

Sunday, 10 June 2012

Broken Heart :'(

Dah lah wehy . macam haram jer korang semua . aku dah padam gambar2 korang dalam blog aku . korang yang cari masalah kan ? apa punya sahabat ahh camnie . best sangat lah kan kan ? DAH CLASH . pergi mati ahh ingat heran ker dengan korang semua . tak ada sikit rasa sedih pun woi . macam nie ker KAWAN ? pergi mampus ah daus, dicky yg lain2 semua . jangan harap dapat lepak dengan aku lagi . korang ingat aku nie apa ?
 suka ahh buat member sendiri macam nie ? nak SAD LIFE ah  ehh macam tuu ? tak apa lah sampai sini jelah FRIENDSHIP kita . lepas nie korang boleh pergi GO TO HELL !
SEMPIT AKAL kan korang ? tak apa lah sebelum nie aku pun memang bukan SAHABAT korang . Fendyy tu jer kawan baiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk korang kan ?


Okayy aku terima ah . dah lah kusut kepala nak fikir macam haram perangai korang nie . best la rasanya bila clash boleh keluar dengan sesiapa . kan kan ? ehh nie lagi satu wahai betina kepada saudara fendyy . kalau kau baca blog aku nie aku nak kau tau aku menyampah tengok muka kau yang
 BAJET RETISS tuu .
tak payah buat2 baik macam sakai anjing ahh sangat kan ? fikir aku bodoh ?  bagus lah berkat sikit kalau kau kahwin dengan saudara kau sendiri tu kan ? kesah apa aku ?
kau nak tengok ker aku couple dengan Adam ? mesti hati kau lagi sakit kan . why mak kau suruh tackle fendyy sebab harta ? ehh ? macam tu ker ? come on lah babe kalau niat kau macam tu gerenti ah aku jamin ttak akan kekal . SAKAI LAUT jugak kau kan ? malas ahh dengan semua nie . fendyy kau tak payah ah cari aku lagi , sampai di sini sahaja ehh ? ntah lah hati aku betul2 sakit , kau dengan member2 semua sama jer perangai . SELFISHHHH ! see kau mengamuk aku buang relationship ? ehh nak buat apa kalau buat relation tapi hati sakit . nak tunjuk orang ker kita still lagi ?
dah ahh kepala otak aku dah serabut dengan korang semua .
better aku kawan dengan orang biasa jer kan ? dulu aku mintak clash kau tak nak , kau cakap sikit2 nak minta clash , see ? aku tak minta clash dekat kau tapi aku buang kau senyap2 jer .
kau sengaja buat2 aku sakit hati dengan idea bodoh kau saje nak bagi aku JELOUS ?
cakap dekat member2 kau dah tak payah nak TEXT & CALL2 aku . And JANGAN CABAR AKU !
SERABUTTT dei ! faham ? jangan nak pujuk-2 aku bagai apa haram semua .
BARUA lah . pergi tuu dekat KASEH SAYANG kau yang kau romantik sangat tuu . GOODBYE MEMORIES :')) Lepas nie tak payah lah kau nak hantar text pagi2 dekat aku "GOOD MORNING PUTERI BABY KU SAYANG " btw thanks atas semua yang kau dah buat for me :)

Saturday, 9 June 2012

Teddy . Eh ? haha



Hey guyzz , whatzzup niggas . Hahaha . okay2 just joke . terasa rajin  pula untuk mengambil gambar *ayat skema :D WEMPITZZZZZ kan awucks ? hehe .
 tadi nak bergambar dengan my sis tapi dia agak busy kennnn so aku take a picture alone leih . lawa ew ? cantik ew ? kewww ? comey ewww ?
 tapiw cayew asew cayerw chummil kowdss . tapiw cayerw tark mengakuw xD rempit nya ayat :O haha . ada muka sombong ker ? bak kata Henry "SIMBING nya amoi nie" kah3 . SOMBONG bukan SIMBING ahh Henry :pp rambut aku bila ntah nak panjang :( tunggu jer wehy .
rasa pendek jer tak panjang-2 . hmm sadis ! aku pun bila lah nak tinggi asyik pendek jer . jadi bahan kat member-2 , ada ker panggil aku AYAM GORENG ? stupidooo MADAFAKA . haha .
taw ahh member2 semua tinggi2 , nak pulak si rezza hantu galah , panggil aku "demokk tantik" SE SE SENGAL ! kisah ker ? tak pun >< terasa diri cam cam cam ............ CHUBBY .
tu lah aku nie selalu panggil Fendyy mok-mok :D kan dah kena balik .
camne nak jadi kurus keding lidi macam Rezza ? haha . bila ? bila ? emmmmm jap fikir last punya last diet tapi haram mana diet . kalaw awuckss nak tahu mama cayerw macark cedarp-cedarp xD macam TEDDY BEAR dah aku .
nama aku dorang dah tak panggil asyik panggil , panda,teddy bear, ayam goreng , tapi fendyy jer sorang panggil aku PUTERI . hehe . bila masa nama aku puteri ? tak ada dalam file pun . Choyyy !

HIM HIM HIM :'(((

                                                  Dear Honey :(

Hey hey man/boy wtv haha . I MISS YOU A LOT BABE. hmm. I realized and i admit i miss you . TERLALU . haha . kau cakap dekat aku , yang aku jer sorang faham kau sebab kau banyak kerja and kesian dekat aku . hee , btw bored bored bored .
but nevermind honey . i understand the situation . please faham kalau aku keluar dengan sesiapa . and kau dah cakap yang kau takkan marah , RIGHT ? thank you Honey . ILOVEYOU~~

Friday, 8 June 2012

LOL After Haha

                                                    -Happy Faces-

Sometimes feel like a so goooood , sometimes feel like a crazy , sometimes feel like a ...... I don't know why leih. Why why why? hmmm . Hey guyzz better try to achieve your own glory, make your own story, and make people proud of you . Success is never found . Failure is never fatal . Courage is the only thing . Like my look ? Hahaha , Hey! You've been fooled by this face gesture . I'm one of the evil like i said before & Im not that innocent as I look . I do sins, everyone does . Vengeance is sweet . I believe in spiritual things . Don't judge a book by cover okay? please create your own style .

Sometimes aku gila macam harem . haha , buat-buat pekak is my hobby leih, like i said who cares ? tak heran pun ahh nak cakap apa bagai . macam si Henry dengan Calvin suruh aku masuk hospital sakit jiwa , and panggil aku TEDDY+PANDA . Whadda ? eh tak heran pun . haha . itu panggilan yang comel and i'm proud xD aku kena bahan dengan 2 ekor tu thats why aku panggil Henry sialan & Calvin cibai . best kan ? pffffttt. bak kata Bernard you like a "MATAFAKA" . hahaha . Lolss.

Nak kawan aku ker tak nak ker ? pergi mampus kau lah kan. macam batak sangat aku nak kawan dengan kau mcm si ......... FIKIR HERAN? FIKIR BAGUS dah kau? alaaa jelous ker aku ramai kawan lelaki? bukan aku yang cari dorang. alaaa gelabah wehy. cakap aku gedik? LOLSS sekarang siapa yg gedik? aku bukan macam kau control ayu depan jantan. tak laku ahhh BAJET AYU tuu. STUPID THING DEI !

Friday, 18 May 2012

Nak cerita sikit nie . hmmm pahal dohhh aku ego sangat . hahaha . dia dah minta maaf pun still buat benda yang sama . ahhh maaf mu di dalam poket ku . so ? 

10-May-2012
     Yeahhhh perang besar doh . bukan lah sebab dia ada perempuan lain ker apa . kalau ada ? memang nak kena sembelih lah kan . alaaa benda kecik jer dia nak besar kan . aku pun tak tahu lah kenapa dengan dia . text ker or call ker tak habis cakap aku ada lelaki lain . DUNIA APA NIE! :'( suka ahh tuduh-tuduh aku . bila aku buat betul-2 marah gila pulak kau . Fikir heran ? kalau aku nie like a PLAYGIRL dah lama wehy aku couple dengan adam danish , daus , bla bla and bla . apa-apa jelah dalam kepala otak kau tu .
Kadang-kadang ada lah jugak sedih , bukan sedih lah , just touching jer bila dia tanya macam tu . apa problem kau eh ? masa tu aku mintak clash kau tak nak . bermati-matian jerit tak nak . so sekarang tanggung sendiri ahh kan ? actually malas lagi nak couple-2 bagai . hmm , bila aku mintak clash mesti dia ingat aku nie couple dengan orang lain , especially mesti dia fikir aku couple dengan adam . no no no okeyh . tapi tak boleh lah cakap habis . hmmm mana lah tau kan . tak boleh lah cerita habis dekat sini sebab takut mana-2 brader yang tersinggung dengan post aku nie .
Masa malam tu memang aku sakit hati sampai aku cakap kat dia " honey selalu nak sakit kan hati baby an , k ah bye! " masa tu aku ntahhh ar , macam malas nak together lagi . then aku off phone and campak dalam almari . geram dohh . pukul 10 aku buka balik and then 76 miscall and 5 messages . fikir aku nie apa ? suka layan member-member kau semua tu ? KAMI HANYA BERKAWAN SAHAJA . bila aku mintak clash kau cakap "Baby nie setiap masa mintak clash" . habis tu kalau dah tak percaya baik tak payah couple en . aku buat hal aku , kau buat hal kau . senang right ? tapi kau tak nak , lagi nak perli-2 aku bagai . nak sangat ker aku couple dengan adam ? kalau tak percaya pergi tanya kakak aku lah , bila adam call aku tak angkat pun, text pun tak balas . nak apa lagi ?
Malam tu dia merayu bagai nak mati , minta maaf bagai ahh .
Jangan hanya reti minta maaf tapi tak reti nak buktikan yang kau memang patut dimaafkan.
Selama nie yes, aku mengaku,aku ego orangnya. Tapi sekarang aku sabar dengan kau, mengalah dengan kau, so nie balasan aku ? macam tu ? k fine ahhh buat apa yg kau suka :'(

Sahabat Selamanya


Bro-2 ! Haha . ni kan abang dua ekor ni suka kacau kita tau . suka buat kita marah . whatthefish?! diorang suka bila aku nak sepok diorang. fikir aku kecut ker nak bagi penampar .
 hihi . tak kena lagi dah banyak cakap kan korang . hmmm , memang ahh aku selalu gaduh dengan dua ekor nie , SI PENDEK dengan SI TINGGI . bajeeeet bro-2 pegang KL . ok ahh foinee amik ahh KL tuu . tak heran pun . panggil Aaron nak ? mesti cabut kan . haha . LUB U bro bajet ranggi :'DD

Look At Me Now :DD

Ohhhh my ...... hahaha . tak ada kerja then snap-2 . berpuluh gambar tapi hmm satu jer yang berkenan . wth ? cute kan ? k k faham *puji diri sendiri >< but i so cute kan ? k dah-2 stop perasantan . huahua .

NO EDIT okey ;)

COMEL kan kan ? hahahaha . kbye XD

Thursday, 17 May 2012

THROW A ROSES :')


Hmmm hmm hai guys , dah lama tak update kan . busy sikit lah . kadang-kadang tak busy pun . saje malas nak update . psssss sebab kan ada orang STALKER kita taw . Hikhik . omeyy kan ? but i know HIM . And and hmm malas nak cerita . nanti kalau dia buka errr maybe nanti dia agak perasan . STALKER-2 , iaitu seorang lelaki dan dua orang perempuan. fikir aku tak tahu ker? ramai SPY-2 aku derr . hihi . alaa biar ahh janji dia HAPPY .
Dahh lah wahai PENGSTALKER yg SUPERB . thanks follow all my story and my life . haha . mesti awak tak ada LIFE kan ? k faham dah xD

Wednesday, 4 April 2012

Yeah I know


Semua orang ada problem kan , and everybody has bad times . yeahhh . mesti lah pernah kan . alololo tipu jaa tak pernah . haha . hmm , okey-okey *kesat air mata* xD ada benda sikit nak cerita nie . Tadi kan dia col kita an , pastu borak-borak . terkeluar topik pasal setia or nott .
Then Lynnd terkejut lah jugak . tak pasal-pasal kelua pulak topik tuu . untungg ahh perli aku ann . mula lahh aku takde mood nak talk dengan dia kan . lantak ahh nak cakap apa , kesah pulak aku .
Bila dia dengar suara aku lain macam jaa terus dia pujuk aku , "dah makan kea , sehat tak , rindu apa bagai . K actually aku ada lahh touching sikit ahh kann . takpe lah aku bukannya
SETIA sangat ponn . perli lah lagi , cakapp apa yang kau nak . Kadang-kadang menyirap pun ada dengan diaa wehy .
Weeeee , ehh suka pulak aku , yelahh dia bagi ayat sweet tadi  . Untung lah kan kan kan . dia selalu bagi aku ayat sweet aku jer buat donno . HAHA xD banyak kali dia tadi cakap I LOVE YOU BABY , I MISS YOU BABY . Ok mengada an an an . kembang hidung japp .
biar dia meroyan sorang-sorang . bila aku tak layan mula ahh cakap aku baby demokk , baby tembam . kalau aku tendang sia-sia jeaa kau kan Fendyy . semakin nakal kau si budak K-POP .

Sunday, 1 April 2012

Capital F

IMISSYOUU Fendyy ! I miss the time talking on the phone , I miss the time youu message me , I miss hearing youu voice . I miss your laugh . I miss when youu laugh at me . I miss your attention .
When i scolded by youu , if i do wrong . I miss your advice . I miss hearing youu talk and talk and talk . I miss the time youu telling me your story . I MISS YOUU SO MUCH ! HAHAHA , mengada kan aku ? kalau Fendyy baca mesti dia kembang :'D


Thank you because before this you're always there beside me when im sad , happy and scared . I hope our relationship will stay until whenever . I pray and pray and pray that we will last forever :')

If god give me a wished , i wish that your mine forever 

Hate Thiss!


Hai budak baik , alim nya kau pakai tudung ? haha . actually kau tak baik pun kan ? this girl are sucks . wehyy so soooory lah sebab aku share picture kau dekat sini . apa hal tak puas hati ? eeei suka perli-perli aku dengan fendyy . so whaaat ? kau nie memang jenis perempuan yang takda life eh ?
 oppsss sory again . tapi kau memang batak kan ? alololo mukaa kau tu memang nak kena pijak dengan aku lah wei . sangap macam haram minta-mintak number fon . hai geng dah tak laku ker ? haha . weh-weh , kau memang takda life lhaa sebab tu sampai nak kacau life orang . takda kesih sayang ? batak kasih sayang ? kesiannya kau .  aku bukan nak kutuk orang yang pakai tudung but but kau tuu pakai cabut tudung kau apa kes ? nak jer aku kasi penampar kan . macam peminta sedekah kasih sayang lah kau nie wehy .
And tak payah mengada ngada dgn bf orang . hahaha , alololo ada hati request tag nak letak gambar fendyy dekat wall kau . batak jantan ehh? dah tak da jantan dah ker yg kau nak tag2 ? kesian dohh aku tengok kau nie . bajeeeeet jaaa kan ? perli-2 bila tak puas hati . ada aku kesah ? sampah macam kau nie jer yg meroyan dekat bf org ,  Macam tak boleh gedik lagi jew . Nak jew baling kasut aku kat dia . Meh fight aku nak pijak muka kau cibai . aku tak KECUUUUT dengan kau sial . Dah BAGUS sangat ? Dah HOT sangat ? Dah LAWA sangat ? Dah ITIK sangat ? Untunglah ada gambar kat blog aku kankan kawan kawan ? Piss off loser ! Jangan nak api-apikan orang sangat . Jangan nak kutuk orang sangat . Ingat aku tak berani err buat cerita ? Babi , cerita aku lagi gempak ! HAHA ! K . Nak sound ? K , come here dear . Lynnd tunggu k k k .

In Loveeeeeee


Just ignore gambar atas nie . Tak ada kena mengena pun . haha . by the way , I'M IN LOVEEEEE .

so as the topic say . haha xD

His name is start from A , totally not my Ex .

Tak main lah kacau kacau ex nie . haha xD

lame much !

haha , apa kes dohh nak kacau ex ? macam haram jee

ramai lagi laki yang layak dapat kasih sayang aku !

kau mintak break ? wehy , aku tak rugi pun . kau yang rugi dohh !

bak kata "untunglahhh siapa dapat kasih sayang aku"

see that ? haha ! untunglahh sangat xD

bukan senang ok nak dapat kasih sayang aku !

yeahh why ?

sebab aku ego . tak suka layan orang sangat !

haha , amik kau . kesah pulak !

KAU BATAK KER APA ? --'

dah ok , semua nie lari dari tajuk :)

back to that topic .

so what kalau aku in love ?

kesah kau ?

eee , baru je buat status , adalah jugak sibok pasal aku .

tanya "siapa ? siapa ? siapa ?"

haha . then akhirnyaa diorg tahu jugak

tapi adalah sikit segan >.<

so so so ?

kbye !

Saturday, 31 March 2012

my lovely papa a.k.a atokk


battle poke with my  papa/atok ! this poke will never end , until one of us give up ! but , for sure , i will never give up ! how bout him ?? duhh ! battle poke with papa/atok will never ever never end ! :p

Bila kita jumpa, kita mesti :
*tolak kepala
*buat cerita bodoh
*dengar cerita merapu kau
*dengar bebelan kau

*pijak atas kaki kau
*gigit lengan aku
*cubit lengan aku
*kau cubit pipi aku kuat kuat
*kau tarik hidung aku


Atok sangat romantik kita suka, saaaaayyyyaaaanggg atokk <3
GEDIKK MANJAAA

Sunday, 25 March 2012

Sweetheart :)

OHH sayang , awak nak tahu tak saya sayang sangat dekat awak . saya hargai kasih sayang yang awak bagi dekat saya . bila saya merajuk , buat muka
muram awak mesti risau kan ?
 i'm apperciate that . awak suka cakap
 yang awak nak bermanja-manja dengan saya .
hikhik , alah macam geli-geli pun ada kadang kadang bila dengar .
Awak memang
 gedik manjaaa kan ? and awak panggil saya gedik omeeeyy . 
YOU ! YOU like a CANDY store and i'm a toddler , you got me wantin'
more and more more , your love xD

Saturday, 24 March 2012

Man Down

Cause I didn't mean to hurt him , could've been somebody's sons , And I took his heart when i pulled out that gun . Ohh mama , mama , mama .
I just shot a man down , in central station , in front of a big old crowd .
 Oh why , Oh why .
Ohh mama , mama , mama I just shot a man down , in central station .
Look . I never thought i'd do it , never thought i'd do it , never thought ,
oh gosh . What ever happened to me ? ever happened to me ?
Why did i pull the trigger ? And end a nigga , end a niggas life so soon .
When i pull the trigger ,
pull the trigger , pull it 'pon you , somebody tell me what
 i'm gonna , what i'm gonna do .
Cause now i am a criminal , criminal , criminal ,
Oh lord have mercy now i am criminal . Man down .
Tell the judge please give me minimal , run out of town , tell the judge
 please give me minimal ,
run out of town , none of them can see me now , see me now .

Thursday, 15 March 2012

Waitinggggg xD

Today , today , today ! eerr mata aku sepet , bengkakk tak cukup tidur . tidur pukul 4 pagi , baguss ahh layan messages diorang sampai tak tidur . diorang syok-syok tengah tidur sampai keaa petang . aku niey kena menahan mata . elokk lah tu Lynnd mata kau dah berlubang mengalah kan orang hisap gam . lepas online ingat kann nak tidur . phone pulakk bunyi orang call lahh messages masuk ahh . stupidooo xD ! 
.
.
 
.
 . 
  Melayan fendyy sampai keaa pagi . aku kena tahan dengan dye sebab ******* hahaha . semua salahh aku kenn , jahatt ar kauu mat jambuu ! bilaa aku dah tertido gini lerr dye hantar . serious mata aku dah takk boleh bukak lagi . dye takk kesian kat aku lettuw . paksa text dengan dye :D
.
.
.
 . 
Hahaha , pening-pening , selagi tak cakapp bye selagi tuu arr kauu text aku . Sweetnyaa kauu punya ayat ? mengalahkan orang  couple pulakk >< ehh sukaa pulak akuu . dah pukul 3.52 pagii , still text dengan diorang . macam mana nie . okayh my idea kick sorang-sorang . haha , first apex , second fendyy . jari aku mula sakit-sakit wehh . dahh lahh button phone aku keras . sweet jugak si Candy Apex niehh . Untuuunglah kann sekarang nieyh member-member aku panggil aku BABY . korang adoo macam Lynnd ?
 tak ada kann ? xD 
Lepas text dengan dorang teruss aku tidur , kepala mabukk . tak ingatt apedah . yg aku ingatt encik mimpi nak  datang dalam mimpi akuu :) wink-wink !

Wednesday, 14 March 2012

my life , my story ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

Rasa macam dahh lama tak update blog . Hahahaha . A'ah menipuu ahh kauu Lynnd >< Untungg lah  semalam aku tertekan SILENT MODE and then bilaa check ada 8 misscall 5 messages . Sorry guys bukannya tak nak answer but Lynnd tak perasan my phone in silent mode . Mesti korang ingat Lynnd tak nak angkat kan ?  baguss ah tangan kau tuu tertekan silent mode . bodoh ahh . hahaha . And then pukul 3 masa nak tidur baru check phone . terperanjat aku dibuatnyaa . penat aku nak explain dekat dorang semua . merajuk-merajuk kaww-kaww. bukann salah aku dohh , salah phone lahh .
 rasa kesian pun ada .
 ohh my sayangs , 
my nashrul , my my my ekhemm . hee . 
Hurmm guys Lynnd just nak bagitahu tak semua benda kita boleh cerita dalam blog kan ? bukannya apa . yelahh tak semuaa benda kita boleh cerita dekat orang . Bilaa dia dapat tahu story kita tuh menjaja pulakk kau dekat luar sana . Mule lah orang semua pandang kita macam sial jaa ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐Nak-nak pulak public , ohh no . Jangan lahh macam tu . Better simpan story tu dekat dalam hati jerr kan senang :) nanti takde ahh gaduh-gaduh bagai . Tak pun pergi belakang pintu tandas awam korang tulis lahh luahan hati korang . Ade sorang member aku pernahh buat . macam sakai kenn ? Dia cakap bilaa dah buat dia rasa puas . hahaha . nak try jugakk lahh nanti . 
macam best jerr xD

Tuesday, 13 March 2012

I'M SHOCK ! :)


Tadi lepas bangun tidur akuu dapat gambar nieyy . hurmm , bila aku bace messages nieyh . 
OMK nieyh messages yg fendyy bagi aku semalam . Aku pun tak tahuu kenapa 
dia hantar gamba niehh . Then aku tanya dye why hantar gambar nieyh then dia cakap actually semalam dia nak hantar messages tuu but dye takod sebab nanti aku hempok dia . 
Hahahaha . ape lahh . and  then dia TERHANTAR . tuu lahh phone touch screen bagai . mesti dia menggelabah bila tersent dekat aku .

Bilaa aku dapat text dari dia aku reply lahh "I love you"  :) and diaa terus menangis . Hmm , kesiann fendyy . Ohh baru akuu tahu thats why laahh dia hantar gambar nieh yang kiteorang text semalam tuu . 
Kesian Fendyy sampai demam diaa bila aku mintak clash .
 FORGIVE ME :'( this all my MISTAKE :(

143 xD

Sweet Memories 2011 :)

SKITTLES !! okeyh ini makanan kiteorang masa first date dekatt taman . Mase tuu dye macam budak-budak sikit . cehh macam aku dah tua jeaa kenn .
 takk tau apa angin dye bawakk mende nieyhh . Dahh lahh masam gila . 
Muka macam palat jea bila makan . dye cakapp bende nieyh manis .  
Nak kenakan aku lahh tuu . Setan betol . hahaha . 
Semalam akuu  beli bende nieh teringat 
masa first date tuhh . bila teringat balik macam 
sengal-sengal jaa makan bende nieyh doh . 

Saturday, 10 March 2012

Set-set Brado pulakk kau !

Jealous kea apa kauu aku letak picture member-2 aku ? susah kau ker ? tak pun enn . eee bodoh .
 alololo macam mintak kaki pun ada . bajeeeett jea budak zaman sekarang .
Ajak gaduh ? sooo what ? jom lah . takut ker apa kauu ? xD
haha bajett kuad jerr . harap jeaa TINGGI tapi KECUT !
soo sorry lhaa weyhh . Untunglahhh kan aku tak share gambar kauu kat sini .
 Takk puas hati ? Try face-to-face . hancurr kauu :)
kauu ingat kau sorangg jaa ada brado ?
ramai kaa brado kauu ? tumpang lalu , akuu lagi ramai dohh .
pernah kan aku gadoh dengan member kau ? pasal apa jeaa ? pasal gambar akuu kann ?
 COOOOOOOOOL :)
kecut sampai tarik dye pergi kann ? asal ? takut kena hentak ker ?
 soooo kecut lhaa kau . harap jea lelaki tapi tak berani pun
 *tutup mata & buadd-buadd tak dengar :)

Yayaya :')

If I had a flower ,  for every time you made me smile and laugh .
I'd have garden to walk in FOREVER

ME and YOU ARE ******* ekhem , heee . You fight , I fight
You hurt , I hurt . You cry , I cry .
You jump off a bridge , i'm gonna Miss Your Dumb Ass . HAHAHA


Friday, 9 March 2012

YEAH ! LAZY NAH !

Malas , malas , malass , malasss nyea nak keluar ouh . Member akuu ajak keluar suruh teman dye pergy mane ntahh . OH MAN ! yes ! then kereta member dye pulak rosak dekatt Damansara .
Atototo , suka nya akuu . YES ! YES ! YES !! HAHA . Bengang gila kodd dye kene tolong member dye dekatt sana . Hahh , bagus-2 . Hehe . 
Then tiba-tiba henset aku bunyi lagu Akon-Sexy Bitch . OH NO ! don't tell me
malam nie jadi !  *1 NEW MESSAGE* Bilaa aku nak bukak message tuhh aku tutup mate , bukak mate sikit-sikit . Hahaha . " Lynnd syg malam ni tak jadi coz Freedy cibai tu nak pinjam kereta :( "
Aku ponn cakap "okeyyh takpe" . Dalam hati sukaa gilaa . Lalala .
 Lepastu terus aku cakap aku nak tidur .
YEAH ! aku malas nak bergerakk nieyy . Lain kali lhaa yeaa bro , peace :')

Wednesday, 7 March 2012

BACKGROUND MY GALAXY TAB XD

PON-PON . haha , gambar nieyy aku set background dekat aku punya
GALAXY TAB .
chantekk takk ? Tengok my applications tuu banyak gile ,
itu baru separuh , aku nieyy minad maen game .
Tapi tak sukaa game orang . HAHAHA . Betol lahh dol .
Tak percaya kau boleh pergi M ! Okeyy don't mind :)
bila angin gilaa aku dah datang .
Mule lhaa aku macam budak kecikk main game sampai terbaring .
 henset bunyi punn aku tak hirau .
GAME FIRST , BF SECOND . Hakhak . Mengong !

Ade keaa member-member aku cakap aku macam budak kecik still main game .
Choyy cilaka korang , suka hati aku lah sengoi .
Aku tahu korang jelly sebab tak ada galaxy tab kan kan ?
 tak yah nak jelly sangad dengan aku .
Pergi lari jap beli GT . HAHA !

Capture !

EVENING :) okeyh , aku baru masok software baru in my galaxy tab .
 so justt saje-saje klik-klik , capture-capture , hee .
 bila petang aku sukaa tangkap gambar , tak tahu lhaa kenapa .
MOOD PETANG KODD . lawa takk photo nieyhh ?
nak jadii photographer konon . berangan sajalahh .
best tauu take gambar awan . clouds-clouds gituu .
Kalah photographer kenn ? tauu dah . tak payah bagi tau aku ,
 aku dah tauu . HAHAHA
oke perasan gile babun . takk suke ?
nah i give your slap with my pink fipper :'D

MOM !

Malam nieyy saya just nak bagitahu saya sayang MAMA saya . okey ayat aku
skema kann ? HAHA .
.
.
                                     "M" is for the million things she gave me ,
                                     "O" means only that she's growning gold ,
                                     "T" is for the tears she shed to save me ,
                                     "H" is for her heart of purest gold,
                                     "E"  is for her eyes , with love-light shining ,
                                     "R" means right , and right she'll always be .

MY MOTHER GAVE ME LIFE AND NEVER ONCE ASKED FOR ANYTHING IN RETURN . THAT IS HER SECRET YOU KNOW ALWAYS GIVING WITHOUT EXPECTATIONS . SHE IS AS CONSTANT AS THE SUNRISE , THE MOON , THE STARS AND I COUNT ON HER . SHE HELPS ME FIND MY WAY THROUGH THE YEARS AND MAKES ME LAUGH WHILE DOING IT . THERE ARE SOME THINGS THAT 
ONLY A MOTHER CAN DO .
I LOVE YOU MAMA

HUNGRY :(


Tonight hujan lebat doh , sejuk pulakk tuu . perut punn lapar pulakk .
gali-gali dalam peti ais jumpa sausages ,
 cewaahhh , hahaha .
 so aku goreng lhaa sausages with butter kea mentega eyh ?
sebat je lahh janji aku kenyang . Eat with my lovely MOM :)
burrppp baru rase kenyang sekarang nieyy :D
Andand bilee aku dah kenyangg rase mengantukk pulakk haha , baii .

Brado KL :')



Weng-weng . si geng kepala gila . haha . sorry guys tak
dapat hang dengan korang .
sorry sangad-sangad . btw this my friends yang
 sporting nak mampos .
Okeyhh , korang selalu ajak aku karok , tapi tapi tapi
suara aku tak sedapp punn .
 lain ar macam korang suara rock gilaa . heee .
korang cakap korang suka berkawan dengan Lynnd kan .
jyeaaaaaahhhh
 Lynnd pun suka berkawan dengan korang yunkk :')
 Korang cakap jangan tinggalkan korang yeaa ?
No laaahhhhhhhh .
Lynnd tak tinggalkan korang lhaa , Lynnd ade jeaaa .
But malas nak lepaking-2 nieyy .
 kite kann budakk baik , uwekk , HAHA

Tuesday, 6 March 2012

AKU COUPLE KAUU ? ERR

  

Why kauuu datang balik cari aku dohh ? nak ape sebenarnya ?
 and and cakap aku COUPLE kauu ?
okeyy aku malas nak layan . kau gila eyh .
 stupid boyy , tak tahu malu . sempot dol orang asek kacau aku .
 rimas babe .
asal kau dahh tak laku lagi ? mane cikaro kau dol ? HAHA ,
tinggalkan kau lah tu .
 mengaku BAGAI kau bf aku pulakk . puihh ,
ingat aku nak terima kau balik ?
OH NO SAYANGG . tak akan ! tiap-tiap malam kauu menangis sebab aku ?
errr , PERGILAH M ! ada aku kesah ?
Heyy Stupid ! akuu baru taw yang kau nieyy nak awekk yang HOT-HOT jea .
itu jelahh keje kau . itu pun aku tahu dari budak *********
 okey i'm relax .
dye bagi tahu aku yang kau nak dekat aku balik sebab aku HOT ?
 apa kejadah nyeaa kau niey ?
 hot-hot takk kemana pun dohh . asal aku HOT ? ohh itu pujian kau yeaa ? 
THANKS bodoh . 

NO PEACE MUST WAR :)

Lalalala , mase tengah makan tadi Apex miscall aku , ingatkan dye nak ape .
tahu pulak dye henset aku ON .
 taw-taw jeaa hishh .
Dye text aku cakap nak lepak sama dekat Dataran &Subang Jaya .
 Dye cakap member-member semua dah rindu dekat akuu .
ye-yeaa Lynnd pun rinduu korang jugak sayangg .  
I'm not sure this time dah berapa puluh kali diorang ajak lepak
 tapii aku tak nak .
 Kesian aku nengok brader , taiko , semua tu lah merajuk dengan aku ,
 ade dua tiga orang tu dah tauu perangai aku nie macam mane kan
so diorang takde lhaa merajuk sangad .
Hurm jangan marah dekat Lynnd oke sayang ?
macam takde member lain pulak korang kenn ?
mane budak-budak kau ? kenapa aku jugak yang korang pilih ?
 hahaha . tak mau menyirap dengan aku taw :'D
Aku tanya dekat brado-brado nieyh kenapalah suka
 hang-out dengan Lynnd .
 Then diorang cakap "Lynnd sporting , baik , tak gedik ,
 open , ganas . tak serabott ,  
sebab tu lah kitorang suka lepakk dengan awakkk sayang" .
HEE , okeyh-okeyh , aku ganas sikit jeaa weyh .
Aku bukan KAKI SAILANG ,
thats why diorang sukaa aku .
 peace . OKEYY sorry tak dapat lepaking sama awakk semua
tapi awakk semua macam dekat bawah niey bagi saya . Weng-weng .
.
.
You're the Peanut to my Butter|You're the Star to my Burst|You're the Milky to my way|You're the Ice to my Cream|You're the Froot to my Loops|You're the Ghetto to my Booty|You're the Best to my Friends|And All That Means|
"I LOVE YOU" hikhik XD

Follow The Instruction Okeyy !

[1] I need to tell you a secret look at 5
[2] The answer is look at 11
[3] Dont get mad look at 15
[4] Calm down don't be mad look at 13
[5] First look at 2
[6] Dont be that angry look at 12
[7] I just wanted to say i love you
[8] What i wanted to tell you is THE ANSWER IS ON 14
[9] Be patient look at 4
[10] This is the last time i'm going to do this look at 7
[11] I hope you're not mad when I say this look at 6
[12] Sorry look at 8
[13] Don't get mad look at 3
[14] I dont know how to say this but look at 3
[15] You must be really mad look at number 9
                    
                           -THANKYOU HAHA-

Tell HIM

Dear God, I am only what you made me . And I appreciate everything that you gave me .
 But like, I don't wanna do it no more . Sort of lost sight of what I'm doin' it for .
Thought that I was doin' somethin' good for the game .
 Until they all started throwin' dirt on my name . Tell Debbie, I really, really tried .
That I said I'm sorry, but I had to say goodbye . Tell Fendi, I'll never forget him .
And please tell Wayne I'll always be indebted
( I'll never forget it, please tell Wayne I'll always be indebted) sight :'(

Monday, 5 March 2012

JUST CAN SMILE


Bila aku text wif Fendyy selalu aku cakap , aku takk super , tak sempurna , tak superb . hanye insan biase . fendyy selalu marah bile aku cakap macam tuu . dye selalu cakap kat aku pulak "Setiap Insan Semuanya Sama , Tak Lebih Tak Kurang , Kekayaan Dan Kemewahan Bukan Laa Kunci Kebahagian , Tapi Kunci Kebahagian Ialah Kejujuran Dan Kepercayaan , Sekirannya Kita Tidak Ada Sifat Kejujuran Dan Kepercayaan Kita Takan Temui Kebahagian , Setiap Yang Berlaku Ada Hikmahnya Tak Kira Laa Yangg Baik Atau Buruk :) "
 Yep itu betul , ceramah aku ye ?

Andand DYE selalu cakap aku nieyy sentiasa dalam hati dye
 ibarat bidadari dekat bulan . wahh , patut lah aku rase sesak nafas
rupanya aku ada kat dalam hati kauu , jyeaah . haha .
 satu hari tu aku tanye dekat dye "honey sayang baby yang acanoo ?"
 then dye cakap sayang ibarat seluas lautan .
 then dye pulak tanya aku sayang dye yang macam mana 
, nak tahu jawapan aku apa ? Aku cakap "sayang honey macam
 ikan masin yang beli kat pasar tadi" hahaha ,
FENDYY merajuk bhaiii .

OMK dye merajukk , but bile aku nyanyi lagu dekatt dye ,
 huh dye dah tak merajuk lagi ,
adoyy mengada betul anak Dato Syed Aminuddin nieyy .
I LOVE YOU LIKE LOVE SONG HONEYY , ok gedikk baii

KING SUPER !

Budak kepengg niey nama dye king . just call dye king , nanti member-member bahan dye , haha , kuad FLY jugakk dye , dua-dua FLY pun dye angkat .
bengong betol . aku cakap lain dye ingat lain .
 banyak merepek bile cakap dengan aku .
 kadang-kadang rase nak tendang jeaa muka dye . heee . selalu cover MACHO .
 ingat macho lahh tuu ? TAK PONN ! haha , just kidding .
Dye nie kadang-kadang aku tengok macam T.I pun ade
 tapi dye tak reti RAP pulakk . hahaha .
KING sengal .

You know that feeling :)

When you look at HIM and think . Wow i love him but we're just friends .
Or maybe when he looks at her it hurts so much sometimes .
When your in love with him and he's in love with her . YOU love everything about him and he loves everyhing about her . you wasted all your 11:11 wishes on HIM .
 you kept it in for so long . No on knows how confused you .
Do you tell him you like HIM ?
 or do you keep it in usual .

IT'S CONFUSING !
or "its complicated" is your answer someone asks you whats wrong .
 When you look at them together you eyes
fill up with tears .
Because you LOVE him , you love him so much ,
 and sometimes YOU just wish he KNEW .

Sweet :)

Sweet kan ? Fendyy bagi pic nie dekat aku mase kitorang 3 minggu couple .
actually pic nieyy dah lame , DIA bagi dua pic lagi satu name penoh ,
 and yang niey my simple name . mengada-ngada lah .
mase dye bagi dye cakap takde kerja nak buatt . haha .
 dye buat my name pakai wire mane ntahh , btw nice sygs .

Nama kauu panjang lah maybe kalau aku nak buat kene cari wire
panjang dekat pelupusan sampah kan yunk ? hahaha .
aku hargai apa yang kau buatt .
kau seni jugakkan ? kalau aku tu ,
tak tahu nak lengkok kan ke mane .
And lagi satu pic yang kau buat nama aku pakai
 gula-gula smarties tu dah hilang lah ,
 sedih-sedih :( romantik lah you FENDYY

Hey Brotha =)

BROTHA ! dye selalu amek berat pasal aku , we like siblings .
bila dye takde kerja dye selalu nak aku nyanyi kan lagu untokk dye ,
 hahaha , maklum lah suara aku kan sedap macam Mariah Carey ,
OK aku perasan gilaa kann .
dye sentiasa sokong aku kalau aku cakap ape-ape jelah .
banyak storie dye nie .

atototo , dye sangad baik , good listening , open minded .
if aku jadi penyanyi aku rase dye sorang jea kodd yang jadi penyokong aku ?
 hahaha . dye jea yg boleh tahan dengar aku menyanyi .
 nasib baik telinga dye tak bernanah .
 kalau tak puas lah kene jaga dekat hospital . hihi .
 nanti kita naik basikal same-same tauu . LOVEYOU BROTHA :')

Where your gone ?

DEAR Tengku Amirul Fendyy ,
sampai hati kau pergi Hong Kong and tinggalkan aku dekat Malaysia kan sayangg ?
 why ? why ? why ?
 hahaha , aku sedih taw , tapi takde lah sedih sangat , hee .
 Actually kau dah ajak aku tapi aku yang taknak .
 lagipun apa barang aku nak ikut kau pergi Hong Kong .
 kau pun nak buad kerja kan ?
and actually i now kau merajuk dengan Adam kann ?
 semua dah settel lha sygs .
And now Adam dah pergi sambung study dekat Australia kan ,
we just friend lhaa . hmm , aku sayang kau sorangg jea lhaa .
aku ingat bila kau dah ada kat sana kau lupa dekat aku ,
 tapi kau ingat jugak , huhu ,
kau call and text aku walau pun kredit aku kene potong macam haram ,
tapi kau yang topupkan enn , takpe lahh . HAHA .
jage diri kau dekat Hong Kong tu yeaa .
 And jaga kapal-kapal kau di sana , wehee .

Sunday, 4 March 2012

Si Budak Kuadd Merepek...

                                                       
This my friend , sukaa cakapp merepek dengan aku mengalahkan budakk kecik .
 mengada-ngada pon ade , rase macam nak HEMPOK jeaa ,
 haha . Pandai-pandai jeaa tukar ayat ,
hujan jadi hujen , starbuck jadi sterbeck , aptb lah awak Dikky .
 tapi dye sporting and baik hati . hee .

And dye suruh aku carikkan awek , dye nak awek jenis macam aku ,
 HAHA , bengong betoll . kang aku bagi orang gila baru tauu .
dye cakap dye nak sewa aku jadi awek dye .
 gilaa lah kauu Dikky . WE FWENDZ like rehab .
 LOVEYOUU SI Dikky gilaa .