My Beloved Followers

Monday, 22 October 2012

Ohh hiiiiii :D Lama tak update blog. Haha , saya busy dgn my lover XD , bagaimana dengan awak ? HAR HAR ~

Bila pulak aku nak ada bf yang betul sayangkan saya ? Lelaki nie tak boleh harap ! Semua reti janji tapi buat macam haram. Apa pun tak boleh dohh. Mau cari lau gong yang baru la~ eh? opss~ awak dah ada Derrick lah :D hahaha~ terima kasih Tuhan kerana hadirkan dia dalam hidup aku.
 
Wahai ex2 especially u FENDY , terima kasih kerana menipu saya kerana kamu telah buat hidup saya semakin bijaksana.
Terima kasih kerana membenci saya kerana kamu telah mengasah ketegaranku.
Terima kasih kerana melukai saya kerana kamu telah membuat hatiku semakin kuat dah tabah.
Terima kasih kerana meyayangi dan mencintai saya kerana itu adalah anugerah yang terindah bagiku.
Terima kasih kerana membazir dengan saya. Saya sangat menghargai. Terima kasih kerana selama nie bersabar dengan saya. Saya sangat gembira. Terima kasih kerana sanggup buat apa sahaja demi saya. Saya sangat mencintai cara cara kamu. Terima kasih kerana tidak pernah memarahi saya selama nie , sayang itu bukan yang terbaik buatku. Terima kasih kerana tidak pernah melawan ego dengan saya , saya rasa sayalah yang paling bahagia. Terima kasih kerana luahkan apa sahaja dengan saya , saya amat merindui masa itu. Terima kasih kerana berahsia dengan saya , sebab awak telah mencabar kesabaranku. Itu yang aku tak suka. Then kau kata aku suka salah sangka. Padahal diri kau tuu yang rahsia dengan aku. Aku tahu aku bukan terbaik , aku tahu aku bukan yang terindah tapi aku tahu aku yang paling sayangkan kau.
Disini saya ingin meminta maaf dengan dirimu , maafkan segala-gala kesalahan saya. Maafkan saya jika saya pernah maki awak. Maafkan saya jika saya pernah melukai hati awak. Maafkan saya jika saya ada buat benda yang awak tidak menyukai.
Terima kasih EX!

Sangat gembira bila bersama kau. Hikhik , I hope lepas nie kau jumpa yang terbaik untuk kau. Sebab aku bukan yang terbaik. Hope lepas nie kau takkan fikir pasal aku lagi. Sebab aku tahu aku tak layak. Hope lepas nie kau benci aku. Sebab aku akan lagi happy jika kau benci saya.
Hii , iloveyouu. Remember that. You miss me ? You must remember , I didn't walk away from you , you just let me go so easily.
Remember when I cry ? Yeahh I miss that time.
Aku tidak pernah hilang.
Aku tidah pernah pergi.
Aku tidak pernah lupa kenangan kita.
Now , hubungan kita sudah akhir.
Jaga diri. Saya amat rindu awak.
Huh? *MUNTAH
Saya cintakan awak.
Erk? WTF~ Double FF for you F*ck Fendy
-Terima kasih-